Reiki

Dobro dolazi onima koji vjeruju.
Još bolje dolazi onima koji su strpljivi.
A najbolje dolazi onima koji ne odustaju.

Rezervacija termina +385 91 5258 045

Tretmani

Značajno je da vas zanimaju tretmani, obratili ste se na dobro mjesto.

Metoda primanjaReiki energije vrlo je jednostavna. Osoba koja želi primiti moj Reiki tretman jednostavno se smjesti u udoban položaj, bilo ležeći ili sjedeći. Reiki je baziran na polaganju ruku iznad određenih dijelova tijela. Svaki dio tretiramo nekoliko minuta. Kompletan tretman traje po dogovoru, a osoba može osjetiti kako joj tijelo vibrira ili može osjetiti toplinu na dijelovima tijela koji se tretiraju. Tretmani se mogu raditi i na daljinu. Energija se također osjeća na tretiranim mjestima što ćete se i sami uvjeriti već po početku tretmana.

Terapeut ne koristi svoj vlastiti energetski potencijal, već služi samo kao kanal kroz koji protječe Reiki energija. Zato je ova tehnika u potpunosti sigurna jer koristi samo univerzalnu, sveprisutnu, životnu energiju koja nas okružuje. Kroz tretmane se polako i temeljito rješavaju problemi, uklanjaju energetske blokade osobe, kako na fizičkoj tako i na mentalnoj razini.

Princip tretmana na daljinu je taj da biste mi trebali poslati svoje podatke kao što je datum rođenja te opis problema i izvršiti uplatu za tretman. Nakon toga se čujemo telefonski i tretman kreće, a energiju ćete odmah osjetiti. Telefonski naravno mogu odgovoriti i na eventualne dodatne upite s Vaše strane.

Podaci za uplatu:

Ramzija Imširović, sporedno zanimanje astrološke i spiritualističke djelatnosti
IBAN: HR06 2340009 3112081773
IZNOS: Ovisno o broju/tipu tretmana – dobiti ćete na mail iznos
OPIS UPLATE: Tretman

Nakon što izvršite uplatu nazovite me molim na +385 91 5258 045

Hvala lijepo i budite uvjereni kako ćemo uskoro ćemo zajedno riješiti vaš problem.

Ugodan dan vam želi Zija