Reiki

Dobro dolazi onima koji vjeruju.
Još bolje dolazi onima koji su strpljivi.
A najbolje dolazi onima koji ne odustaju.

Rezervacija termina +385 91 5258 045

Zdravlje

Stara izreka kako Zdrav čovjek ima 1 000 želja, a bolestan samo jednu može zvučati izlizano sve dok se ne nađete u takvoj situaciji i sami ili netko od vaših bližnjih. Kad zdravlje ne štima ništa druge ne može funkcionirati. Kad nas boli, nismo u mogućnosti u potpunosti iskorištavati svoje potencijale. I zato se nemojte mučiti i čekati nego već danas poduzmite nešto za sebe ili svoje bližnje.

Ako imate konkretan zdravstveni problem ili samo osjećate pad energije, umor, malaksalost ili pak predosjećate da vas napada gripa ili prehlada, javite se za Reiki tretman ili Reiki tretmane, ovisno o slučaju, koji vam mogu pomoći da se ozdravite. Energija je svuda oko nas i Reiki majstor služi samo kao kanal kako bi ju usmjerio vama, a onda dalje vaše tijelo samo zna što i kako.

Tretmani se mogu primiti u mom prostoru u Gajnicama, Zagreb ili na daljinu, preko telefona. Ako imate neko pitanje ili biste željeli rezervirati termin možete pisati na mail ili nazvati na telefon za dogovor ili neobavezujući upit. Ako se odlučite na tretman na daljinu, potrebno je unaprijed izvršiti uplatu na moj poslovni račun, a za sve ostalo se dalje dogovaramo telefonski, broj je +385 91 5258 045.

Nemojte čekati jer nemate vremena na bacanje, zar ne?